Menu

Formanden har ordet - Januar 2016

image
Jørgen Christiansen
03. april 2016 kl. 16:01
Imens vi venter på, at komme på græs...

Kære alle.

Vinterpausen gør godt for jer aktive fodboldspilleres ømme led og muskler, i samme periode har der været fuld tryk på alle de administrative opgaver i vores fodboldklub.

Bestyrelsen har næsten afsluttet regnskabet for 2015. Årsagen til at det kun er "næsten" er at der stadigvæk er medlemmer som ikke har indbetalt deres kontingent, og dermed ikke betalt for den ydelse som er modtaget i 2015. - vi håber det straks bliver ordnet, så vi i bestyrelsen kan bruge kræfterne på de sjove ting.

Vi har i bestyrelsen lagt budget for 2016 og hermed kan vi tæt følge hvad der er råd til af aktiviteter. Vi har en god dialog/samarbejde med fodboldvennerne, et samarbejde som parterne er enige om både skal fastholdes men også videreudvikles i tiden fremover.

Vi har forhandlet kontrakt på plads med cheftræner Michael Bøgeskov, og vi er i bestyrelsen meget tilfredse med at Michael er tilknyttet frem til sommeren 2017.
Som 1. holdets assistent er tilknyttet Bo Haupt Rasmussen, som tidligere har trænet i Team AS, og det seneste år har spillet serie 3 i Toksværd. Vi byder Bo velkommen til Karrebæk.
2. holdets træner bliver Nicolai Johansen bosiddende i Næstved, en ung mand på 18 år, som I alle kender, da han allerede spiller i klubben. Nicolai har træneruddannelserne M1 og B1, som han hidtil har benyttet på U-13 og U-17 ungdomshold i Herlufholm. Vi er i bestyrelsen meget glade for, at Nicolai tager springet ud i seniortrænergerningen i Karrebæk. Assistenten for 2. holdet bliver igen i år Jesper Christiansen som har valgt at fortsætte sammen med Nicolai.

Ungdom:
I ungdomsafdelingen har vi sagt velkommen til Freddy Lindahl, som har taget udfordringen op med træning af vores mindste fodboldspillere – Leg med bold. Velkommen til Karrebæk Freddy. Ungdomsafdelingen består pt. desværre kun af tre hold. Vores årgange er små, hvorfor de er slået sammen. Vi håber 2016 bliver året med fremgang i antal ungdomsmedlemmer. På trods af medlemsnedgang, har det dog ikke skortet på fællesskabet på tværs af årgangene og de sociale aktiviteter, som vi igen i 2016 ønsker at videreudvikle.

Vi har i bestyrelsen besluttet, at hæve samtlige kontingentsatser lidt for klubbens medlemmer. Dette for fortsat at kunne modsvare de stigende udgifter, og samtidig kunne fastholde/udvikle aktivitetsniveauet for klubbens medlemmer. Vi har har dog bestræbt os på at ligge lavt i forhold til omegnsklubberne.

Nye Kontingentsatser pr. halvår 2016:
- Leg med bold 200 kr
- Ungdom 500 kr.
- Senior 700 kr.
- Old Boys 450 kr.
- Veteraner 450 kr.

Vi ønsker, at 2016 bliver et godt år for alle, der spiller fodbold i Karrebæk både socialt og udviklingsmæssigt, vi glæder os til at komme udendørs, og vil gerne på forhånd takke alle der byder ind med frivillighed. Endvidere vil vi særligt gerne takke Fodboldvennerne for deres kolossale store arbejde for at bringe økonomi til fodbolden, til gavn for alle klubbens medlemmer.

På bestyrelsens vegne,
Jørgen Christiansen.

Luk