Menu

Formanden har ordet - Januar 2017

image
Jørgen Christiansen
15. januar 2017 kl. 10:41
2016 - året der gik

Året der gik:
Som I sikkert er bekendt med har vi på 3 1/2 år opnået 2 oprykninger, og dette års overordnede mål var "overlevelse" i Serie 2 med klubbens førstehold. Da DBU på årsmødet sidste år besluttede (Karrebæk deltog med to delegerede) at foråret blot skulle være en 1/2 sæson så var vi en anelse skeptiske, nu da vi endelig efter 43 år var tilbage i Serie 2.

Men vi klarede akkurat skærene, og stor var glæden I badelandet efter sidste spillerunde, hvor vi med et point fra nedrykning kunne opnå en hel sæson og dermed stabilisere os. Så nu kunne vi få et pusterum inden vi igen kan sætte nye progressive fremtidsmål.

I bestyrelsen besluttede vi i sommerpausen at ophæve kontrakten med cheftræner Michael Bøgeskov før kontraktudløb. Dette I en fredelig indbyrdes gensidig aftale. Bøgeskov skulle videre i sin trænerkarriere som elite-ungdomstræner i Næstved IF. Vi har været glade for Bøgeskov - han var den rigtige mand på det rigtige tidspunkt, og han er fortsat en god ven af "huset".

Vores daværende assistenttræner Bo Haupt Rasmussen tog udfordringen som Cheftræner op, og har på fornemeste vis sikret holdet en stabil placering over stregen. Bo har tidligt I forløbet meldt ud at han vælger at prioritere familen da denne forøges til foråret. Han bliver dog fortsat som aktiv boldspiller hos os i klubben. Dette har givet bestyrelsen den nødvendige planlægningstid til at finde den helt rigtige trænerprofil. Der har været dialog med adskillige træner emner, og det har været en lærerig og konstruktiv proces.

Vi har indgået en to årig aftale med Per Jønson som vi forventer os meget af. Per har tidligere trænet Hornbæks Danmarksseriehold i 7 år, samt Espergærde I Sjællandsserien. Per er flyttet til Kommunen sidste år, og har i 2016 været assistenttræner for Herlufholms Danmarksseriehold. Vi er både stolte og særdeles positivt overrasket over, at vi kunne hente Per Jønson til badelandet. Per giver selv udtryk for at udslaget var vores store frivillige netværk, samt udviklingspotentialet generelt. Vi var allerede efter første samtale med en velforberedt Per Jønson sikre på at dette kunne blive et scoop for klubben, og vores videre udvikling.

Det sociale barometer:
Vores ungdomsafdeling har tidligere i år samlet været til landskamp i parken da Danmark mødte Armenien, og lørdag d. 11. november har samtlige frivillige ildsjæle i klubben været til landskamp i nationalarenaen til 4-1 kampen mod Kasakhstan. Disse ture er stærkt medvirkende til at knytte os stærkere sammen som klub, og smilene har været store, og vi har efterfølgende modtaget mange positive tilbagemeldinger fra de, som yder en stor indsats i hverdagen til gavn for klubbens medlemmer.

Vi har styrket samarbejdet i idrætsforeningen, hvor vi med frivillighed deltager til arrangementer som Karrebæksminde Triathlon, Danmark Dejligst, Top Charlie etc..
Vi har igen i år med succes arrangeret og deltaget i familiestævne med campingpladserne De hvide svaner og Enø Camping.
Samarbejdet med Karrebæk Skole og Næstved Kommune er også styrket i året der er gået, og vi oplever en stigende opbakning fra sponsorere. Så vi oplever for alvor, at solen skinner her I badelandet :-)

Godt nytår.

På bestyrelsens vegne,
Jørgen Christiansen.

Luk