Menu

Formanden har ordet - Juni 2016

image
Jørgen Christiansen
14. juli 2016 kl. 22:35
Det forsømte forår...

Det lykkedes ikke for nogle af senioreholdene, at rykke op I den netop afsluttede forårsturnering. Nu var vi ellers ved at vænne os til det med oprykninger, jvf. De seneste tre år. Det er på mange måder så vigtigt at vi overlevede med 1. Holdet I serie 2. Og at vi nu får en hel sæson til at etablere os, og herfra progressivt kan videreudvikle vores fodboldklub.

Vi har I bestyrelsen besluttet, at ophæve kontrakten med cheftræner Michael Bøgeskov før tid, dette I en indbyrdes gensidig aftale. Bøgeskov skal videre I sin trænerkarriere, og videre det skal vi også I Karrebæk IF.

Jeg har sagt det før og gør det gerne igen, vi er alle enige om at Michael Bøgeskov var den helt rette mand på rette tidspunkt. De resultater han sammen med teamet og spillerne har opnået, taler sit helt tydelige sprog. Vi I bestyrrelsen vil hermed gerne takke Bøgeskov for hans medvirken til at styrke og videreudvikle vores klub, og det er uden tvivl nogle store dybe fodspor som Bøgeskov har sat her I badelandet. Vi ønsker dig god vind med det nye, og som ven af huset er du er altid velkommen. Tusinde Tak!

Jagten og samtalerne efter den rette cheftræner profil er igangsat, og jeg vil gerne her afsløre, at vi intet vil afsløre!
Bo & Nicolai har givet tilsagn om, at de stadig vil være en del af klubben. Det er vi utroligt glade for, og vi ser frem til det videre samarbejde.

Vores U-12 mandskab er sluttet sæsonen på en meget flot og fornem 2 plads I en pulje med 10 hold.

Vores Leg med bold poder er en succes's der er 20 glade fodboldspillere, og det er besluttet at de opdeles efter ferien, hvor vi forhåbentligt også modtager nye kortbenede glade smilene fodboldspillere.

Vi mangler en cheftræner til vores U -15/16 fra efterårets start, og vi er snart også her gået på jagt efter en træner. Det er et talentfuldt mandskab med 16 spillere som vi har besluttet at styrke indsatsen på. ( vi er modtagelige for gode træner forslag, hvis nogen internt kender nogen' til ungdomsholdet så er vi klar til dialog )

Der bliver stadig arbejdet hårdt på at styrke økonomien, og I år får vi med garanti en økonomisk lussing på " Top lyn & torden Charlie " Sankt hans aften, men så er det godt at Fodboldvennerne ikke er født igår, men derimod en mangeårig hårdtarbejdende gruppe.
- Det var fantastisk at opleve samarbejdet I regn og blæst, lyn, og torden med vores ungdomsspillere, ungdomstrænere, fodboldvenner M.fl. 
Det giver altså en tro på fremtiden at vi også, når himlen bogstaveligt talt vælter ned over os, ja så knokler vi bare videre og får arbejdet færdiggjort. Kan dette overføres til fodboldbanen så er fremtiden lys I badelandet.

Kælderen I klubhuset stod under vand dagen efter Sankt Hans, Lasse Hansen opdagede dette og fik tømt kælderen for vand, tøjet har ikke taget skade heller ikke det nyindkøbte træningstøj som stadig stod I papkassen. Tak til leverandøren Gert for at de plastik indpakkede sokker lå nederst I kassen.

Oldboys ser skræmmende gode ud I år, og kan ikke rykke ned. Allan & Martin styrer med sikker hånd O/B holdet.

8. Mands oldboys er stadig et stjernespækket mandskab.

Veteranholdets spillere bliver ikke yngre, men de træner hvergang udtaler Baronen.

Tak for et godt forår til alle trænere og andre der med frivillig indsats støtter vores klub, uden jer var der ingen klub. Stor tak også til sponsorerene både de gode gamle, og til vores mange nye sponsorer, velkommen ombord, tak!

God sommer til alle ☀️

Vi Lever!

På bestyrelsens vegne,
Jørgen Christiansen.

Luk