Menu

Formanden har ordet - Maj 2017

image
Rune Skovmand
13. juni 2017 kl. 21:10
Efter nedrykningen er en realitet...

En lille betragtning efter at nedrykningen til Serie 3 er en realitet. Jeg har desværre ikke set så mange kampe, som jeg kunne ønske, men den sidste jeg så, var mod topholdet fra Skælskør. Det endte med et 0-3 nederlag – resultatet var meget misvisende, da vi som minimum spillede til uafgjort resultat. Der kan være mange forklaringer på, hvorfor den så blev 0-3, og ikke 1-1, men på det niveau sidder det som regel i hovedet på folk. Det er ikke overraskende, da forårets resultater ødelægger selvtilliden og lysten, og folk bør kigge indad og spørge sig selv, om de kunne have gjort noget anderledes i forbindelse med opstarten, træningsindsatsen og mentale indstilling til kamp… Der er ingen grund til at pege fingre af hinanden, da resultaterne er en realitet, og vi ikke kan ændre på det, men vi skal allerede nu til at se fremad mod næste sæson i Serie 3. Pokalkampen mod Borup viste, at serie 3 ikke bliver en walk over, hvis vi fortsætter med samme indsats og indstilling, som vi har praktiseret i foråret – så vil vi allerede være nedrykningskandidater.

Vi har 3 kampe tilbage for 1.holdet, og intet at spille for – i hvert fald ikke i forhold til stillingen. Men vi skal spille for klubben, som ikke bare er et logo eller et græsområde ved skolen… Klubben er spillerne, trænerne og alle dem, der gør en stor frivillig indsats – ikke kun i bestyrelsen, men også fodboldvennerne, dem der vasker tøjet, og dem der giver en hjælpende hånd, når det er nødvendigt, men også vores unge spillere, der ser op til dem på 1. holdet, og især for alle de mange tilskuere, der kommer til hver eneste hjemmekamp. De jubler over hvert mål, men vil ikke se et hold, der slår op i banen – Det er der ingen tilskuere, der vil ligegyldigt om det hedder Superligaen eller serie 5…

Vi skal spille for at få gejsten, selvtilliden, lysten og sammenholdet tilbage, så vi kan få den gode stemningen frem hernede – Den er helt speciel.. og jeg oplevede den for første gang sidste år, og er en af grundene til, at jeg nu sidder som Formand. Selvom den stadig er der, så bliver det bare meget sjovere, når man vinder, og vil samtidig være den bedste optakt til den kommende sæson.

Luk