Menu

Ny formand og 2.-holdstræner i Karrebæk IF

image
Jesper Rock Reinbach
14. april 2017 kl. 12:55
3 personer i Karrebæk IF har fået nye roller med øjeblikkelig virkning...

Selvom Påskens helligdage er over os, så har der bestemt ikke været stille i Karrebæk IF. Dette skriv er derfor lavet med henblik på at informere alle medlemmer om den rokade, som er blevet foretaget i løbet af denne uge.

Nicolai Elmkvist har ønsket at stoppe som 2.-holdstræner. Nicolai har har gennem et par år styret tropperne i Serie 5, men skal nu tage de næste skridt i hans videre trænerkarriere. Vi takker for indsatsen.

Jørgen Christiansen har meddelt at han ønsker at træde ud af bestyrelsen, hvilket er blevet accepteret. Der skal lyde en stor tak til Jørgen for hans solide indsats som frontfigur for Karrebæk IF Fodbolds bestyrelse, og vi kommer uden tvivl til at savne hans arbejdsomhed, målrettethed og gode humør.
Jørgen forlader dog ikke klubben - heldigvis. Han har sammen med Lasse Hansen budt ind på den ledige tjans som træner for vores 2.-hold, hvilket ligeledes er accepteret. Dette er vi glade for, da vi tror på at Jørgen og Lasse kan være med skabe fornyet tilgang til og fokus på klubbens 2.-hold, som på mange områder er det egentlige fundament for et talstærkt fremmøde til seniortræningerne, samt en bred og stærk seniorafdeling.
I forlængelse af sit skifte har Jørgen skrevet følgende:
Det forholder sig sådan, at jeg har besluttet mig for at stoppe som formand i fodboldklubben. Jeg har underrettet bestyrelsen på onsdagens møde, og de har accepteret min beslutning. Jeg vil gerne pointere at dette ikke er en pludselig opstået tanke, eller handling men noget som jeg har overvejet, vendt og drejet igennem noget tid, og det har ikke været en nem beslutning. Som de fleste af jer ved så er jeg aktiv i flere andre bestyrelser og udvalg.
Jeg vil gerne takke alle som jeg har haft samarbejde med i forbindelse med min rolle som formand i Karrebæk Fodbold, det har givet mange nye venskaber, et endnu større netværk samt en større forståelse af hvad frivilligt administrativt arbejde kræver. Særligt vil jeg gerne takke de andre i fodboldklubbens bestyrelse Charlotte, Gitte, Jesper, og Rune, det er nogle dygtige og hårdtarbejdende mennesker som knokler for at få enderne til at mødes (giv dem noget anerkendelse, et klap på skulderen når i møder dem). Det samme gør sig gældende ift. idrætsforeningens hovedbestyrelsesmedlemmer, og formand Louis. Herfra udtræder jeg jo så også. Tak for et godt samarbejde med fodboldvennerne som er grobund for klubben.
I slipper dog ikke helt af med mig, da jeg fortsætter i Karrebæk Fodbold som frivillig medansvarlig træner på klubbens 2.-hold i tæt samarbejde med Lasse Hansen. Vi vil fremover være benhårde sociale hyggeonkler, med hang til at vinde fodboldkampe.
Vi ses på græsset ⚽️
Med Sportslig hilsen, Jørgen Christiansen.

Rune Skovmand er blevet valgt som konstitueret formand, og vil tage sig af de tilhørende opgaver indtil videre. I bestyrelsen er vi glade for at Rune har påtaget sig hvervet! Rune har erfaring med rollen som formand fra hans tid i IF Kildemarken Gymnastik, der i 2012 vandt prisen som "Årets Forening" ved Næstved Sports Award 2012. Vi er sikre på at han vil udfylde rollen til UG med kryds og slange.

God Påske til alle i og omkring Karrebæk IF.

På bestyrelsens vegne, Jesper Rock Reinbach.

 

Luk