Menu

Spil fodbold i Karrebæk IF

image
Jesper Rock Reinbach
17. april 2017 kl. 13:12
Men husk, at det kun er for betalende medlemmer...

Karrebæk IF er en medlemsbaseret organisation, og selvom vi har mange sponsorer og frivillige der hjælper til driften af klubben, så er vi meget afhængige af at have mange medlemmer og at disse betaler deres kontingent til tiden. Op til og efter udsendelsen af kontingenterne havner vi nogle gange i situationer, hvor der er tvivl om hvem, hvorfor eller hvordan man skal betale. Derfor vil vi gerne prøve at afvikle nogle af de spørgsmål på forhånd - læs med herunder.

Hvornår udsendes kontingentet?
Karrebæk IF udsender normalvis kontingentopkrævninger til deres medlemmer i april og i september.

Hvad gør eksisterende medlemmer?
Eksisterende medlemmer får tilsendt en mail med link til betaling, hvor der kan betales online med dankort. Det er derfor vigtigt, at din profil altid er opdateret med de rigtige oplysninger på medlemssystemet hos MIT DBU. Du har tidligere modtaget en mail med brugernavn og adgangskode. Kan du ikke finde den, så kan du forsøge dig med linket "Glemt adgangskode". Ved du ikke hvilken emailadresse der er knyttet til din spillerprofil, så kan du kontakte klubben og de emailadressen tilsendt.

Hvad gør nye medlemmer?
Under selve indmeldelsesproceduren bliver du automatisk guidet over i vores online betalingsløsning, hvor du kan betale med dankort. Det er nemt for både dig og klubben. Der går typisk 2-5 dage før penge trækkes.

Skal man betale fuldt kontingent, hvis man ikke træner og/eller spiller alle kampe?
Ja, det skal man! Hvis man prioriterer kun at spille halvdelen af turneringskampene, og ikke kommer til træning hver gang, så er man stadig medlem af Karrebæk IF og skal betale sit kontingent. Klubben har stadig udgifter i form af f.eks. turnerings- og dommer-gebyr og indkøb materialer til træning og kampe.
Vi vil rigtig gerne have, at vores mange medlemmer benytter alle vores faciliteter - herunder at deltage i så mange træningspas som muligt. Det bliver sjovere at spille fodbold for både dig og dine holdkammerater, når mange bakker op om både træning og kamp.

Skal man betale, hvis man bare vil prøve at se hvad det er for noget?
Hvis man gerne vil prøve at spille fodbold, så er man velkommen til at komme til en prøvetræning i Karrebæk IF. Det skal man selvfølgelig ikke betale for. Ønsker man efter et par prøvetræninger fortsat at spille i klubben, så skal man huske at melde sig ind.
Man kan IKKE spille kampe eller deltage i træninger regelmæssigt, hvis man ikke er betalende medlem.

Hvad gør man, hvis man ikke ønsker at spille fodbold mere?
Husk at orientere klubben, hvis du ikke længere ønsker at spille fodbold. Udmeldingen skal foregå skriftligt, og kan med fordel gøres via kontaktformularen her på hjemmesiden. Det er IKKE at betragte som en udmelding, blot du undlader at betale dit kontingent og bliver væk fra træning.
Hvis du ønsker at skifte til en ny klub, så kan klubben udstede dit spillercertifikat. Dette kræver dog at du ikke har nogen restancer overfor klubben. Hvis din udmelding vedrører, at du er utilfreds med forholdene, så er du altid velkommen til at skrive til bestyrelsen - dette kan gøres via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Hvad gør man, hvis man har spørgsmål?
Skriv til klubben - brug evt. kontaktformularen her.

Luk