Menu

Karrebæk IF ansætter Per Jønsson som ny cheftræner

image
Jesper Rock Reinbach
17. november 2016 kl. 19:23
Erfaren træner tager tøjlerne hos seniorerne...

Så kom det hele endelig på plads! Karrebæk IF er stolte og glade for at kunne præsentere seniorernes nye cheftræner; Per Jønsson!

Siden Bo Haupt takkede af som cheftræner, har bestyrelsen været på udkig efter den helt rette profil. Da kontakten til Per var etableret og det første møde afholdt, så var vi ikke længere i tvivl om, at netop han har de kompetencer og den erfaring, som kan være med til at formidle klubbens visioner ned i benene hos de spillere, der render rundt på træningsbanen!

Per har mange års erfaring som cheftræner - herunder blandt andet 7 år i Humlebæk Boldklub fra Danmarksserien, Hornbæk IF som han førte fra Serie 2 til Sjællandsserien, og senest har han været assistent i Herlufsholm GF, som jo bekendt rykkede op i Danmarksserien. Dermed er det tydeligt, at vi har ansat en træner, som ved, hvad der skal til for at begå sig i de øverste serier, og Per er også klar i mæglet ift. hvordan han vil gribe tjansen i Karrebæk IF an; "I serierne kan du vinde mange fodboldkampe alene på at være i god form! Så grundformen skal være i orden, og drengene vil nok synes, at det er lidt hårdere end hvad de har været vant til. Derudover så er det vigtigt, at der er en god organisation på holdet - har man fokus på det, så kan man undgå at lukke mange dumme mål ind."

Udover en stor mængde erfaring fra selve fodboldbanen, så medbringer Per også en god portion viden og ideer, som Karrebæk IF som klub kan gøre god nytte af. Allerede fra starten af har Per gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er for ham, at klubben hænger sammen som en enhed, og at træneren og holdet får den opbakning, der er brug for - og at de samtidig bakker klubben op den anden vej, når der er brug for det. Nogle områder hvor han allerede kan mærke, at Karrebæk IF er gode på.

Det er en stor kapacitet, som nu er bragt til klubben, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at Per er blevet ansat med henblik på, at Karrebæk IF ønsker tage de næste skridt - både på og uden for banen - men som alt andet i foreningsregi, så kan tingene kun lykkes, hvis vi er sammen om det, og alle er indstillet på at yde en indsats. 

Hjertelig velkommen til Per, og held og lykke til alle på og omkring Karrebæk IF's seniorhold - det her kan meget vel gå hen og blive rigtig, rigtig godt!

 

På bestyrelsens vegne,
Jesper Rock Reinbach.

 

Luk