Menu

Seniorernes cheftræner stopper

image
Jørgen Christiansen
18. oktober 2016 kl. 13:53
Cheftræneren takker af efter dette efterår...

1.-holdets træner Bo Haupt Rasmussen har sidste træningspas i morgen onsdag d. 19. oktober, og sidste turneringskamp på lørdag som cheftræner i Karrebæk IF. Så alle opfordres til at troppe op, og give Bo enten et skulderklap eller en ordentlig krammer!
Vi er alle glade for at Bo tog dirigentstokken op, da der opstod et tomrum før efterårsturneringens start. Bo har efter længere tids overvejelser desværre besluttet at stoppe som træner. Positivt er det dog, at Bo fortsætter som stjernespiller i klubben og at der er familieforøgelse på vej til marts.
Vi skylder alle Bo en stor tak for indsatsen som cheftræner i efteråret, og vi ser frem til stadig mange gode stunder på og udenfor banen. Bo har sammen med holdet skabt nogle positive overraskelser i turneringen, og det på trods af alt for ringe spillerfremmøde til træningspassene. Tak, Bo!
Da vi løbende har haft dialog med trænerne, så har vi været bevidst at dette kunne blive et scenarie, og bestyrelsen har i de seneste par uger intensiveret dialogen med mulige træneremner. Vi vil naturligvis informere yderligere, når alt forhåbentlig er faldet på plads og kontrakt underskrevet med den profil vi søger.

-Formand, Jørgen Christiansen.

Luk